Sivut


lauantai 25. heinäkuuta 2015

Uutta alkua... :)




Nonii.. Tästä se lähtee..
Elikkäs uudistin nyt tän blogin, jotta voin alottaa iha puhtaalta pöydältä taas :D Tarkotus olis kirjottaa ees kerran viikossa tänne jotakin miun tekemisistä ja kuulumisista sekä saaha mukaa myös muutama kuva.

En nyt sen ihmeemmin jaksa kertoo miun kesän kuulumisista, kun että on ollu huippukesä, vaikka säät ei ookaa ollu kauheen kesäsii. En oo mitenkää mahottomasti mielestäni reissannu, mut silti (äitin mielestä) en kotonakaa oo kauhee montaa viikkoo ollu. Oon mm. käyny asuntoautol Länsi-Suomes, pari kertaa Helsingissä HHUn nauhotuksis ja Helsinki Pridessa, ollu riparil isosena ja eilen kotiuduin Tampereelta diabetesleiriltä. Huomenna suuntaan porukoitten kanssa Jyväskylään serkun synttäreillä käymään :) Sit ens viikko oliski taas kotona oleiluu, mitähä sitä keksis…




Jätän tän ekan tekstin nyt vähä lyhyemmäks, ku kello rupee olee sen verran paljon et haluun ehtii tekee vähä jotai muutaki enne nukkumaamenoo, ku koko päivän oon nyt käyttäny koneel oloon ja tän blogin uudistamiseen, joten..

..hyviä öitä,
-Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:)